Sposób przygotowania

Szynkę, paprykę, pieczarki i ogórki pokroić w drobną kosteczkę,dodać kukurydzę i wszystko wymieszać. Nałożyć do kubków(np. po jogurtach) zapełniając je do połowy. Do chłodnego bulionu dodać majonez i dobrze wymieszać blenderem,doprawić pieprzem. Rozpuścić żelatynę w małej ilości wody i ciepłą połączyć z bulionem, zalać warzywa w kubkach i pozostawić do wystudzenia.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ciekawy pomysł:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Interesująca koncepcja, ja wpierw myślałam, że to będzie deser :jogurtowy )
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny pomysł
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    intrygujące, wypróbuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !