Sposób przygotowania

Zaczynamy od przygotowania pesto. Pomidory kroimy w kawałki i wrzucamy do blendera. Dodajemy do nich kilka łyżek oliwy spod pomidorów, liście świeżej bazylii, starty ser parmezan, sól, pieprz, ocet balsamiczny i blendujemy wszystko na ulubiona konsystencje - ja lubie kiedy pesto jest dość gładkie. Kapuste oczyszczamy z zewnętrznych liści, wycinamy głab i szatkujemy dośc drobno. Dodajemy majonez i ok 2-3 łyżki pesto pomidorowego. Mieszamy surówkę.

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    mmm pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    wspaniała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !