Sposób przygotowania

1. Czekoladę wraz z likierem umieścić w misce nad rondlem z gorącą wodą i mieszać, aż składniki dobrze się połączą.

2. Dodać masło i mieszać, aż się stopi. Następnie wsypać cukier oraz mielone migdały, wymieszać i odstawić w chłodne miejsce, aż masa stężeje. Uformować kulki.

3. Tartą czekoladę wysypać na talerz i obtoczyć w niej trufle. Schłodzić w lodówce.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    idealne do porannej kawki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !