Sposób przygotowania

Mięso oczyścić z błon, umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić w plastry. Plastry mięsa naszpikować cienkimi paseczkami słoniny, posypać przyprawami i majerankiem. Ułożyć na rozgrzanym ruszcie i opiekać po 5-7 min z każdej strony. Podczas pieczenia polewać skapującym sosem. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ale pyszna fotka :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wspaniałe danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    petycznie podane danie, fajne smaki majeranku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !