Sposób przygotowania

Ryż zalewamy mlekiem mleka 2 razy tyle co ryżu . Gotujemy z dodatkiem cukru do smaku . Następnie odstawiamy pod przykryciem aż ryz wypije resztę mleka. Zostawiamy do przestudzenia. Z zimnego ryżu formujemy kulki . Posypujemy je cynamonem . Podajemy z tartym jabłuszkiem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na deser
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na deser
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajny zdrowy deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    extra deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super deser:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !