Sposób przygotowania

Mięso mielone wymieszać z bułką tartą i przyprawami.
Cebulkę i pieczarki pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Odstawić do przestygnięcia i dodać starty ser, wymieszać.
Mięso brać na rękę i robić placka wielkości męskiej dłoni o grubości około 1,5cm, na środek dać farsz z sera i pieczarek i zawinąć w mięso tak tak by nie był on widoczny. Obtoczyć w bułce tartej, położyć na patelni na rozgrzany olej (około 1cm) i smażyć na małym ogniu około 3-4 min z jednej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    vesenka

    jakie apetyczne :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo lubię taki kotleciki z nadzienie!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    pyszne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    taki mielony "inny" - dobra propozycja
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    alez apetyczne ;)
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    smaczny kotlecik
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    oO super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutki !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajny przepis! na pewno go wypróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    ależ świetny pomysł!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    tak jak lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !