Sposób przygotowania

Ciasto francuskie pokroić na 8 kwadratów.Następnie obrać i pokroić jabłka w kostkę. Następnie wyłożyć jabłka na 4 kwadratyi i posypac cynamonem . Na rysunku poniżej jest zdjęcie jak powinno wyglądać po tak zwanym włożeniu na siebie pozostałych kwadratów. jak już kwadraty stworzą takie 4 poduszki ,należy wziąść widelec i wokół całej naszej poduszki zrobić takie paski tym widelcem. Następnie należy wziąśc nóż i na górze zrobić 3 naciecia i . Nasze ciastka należy posmarować całe roztrzepanym jajkiem i wstawić do piekarnika nagrzanego w 180 stopniach na 20 minut do zarumienienia się ciastek. Na koniec po pudrować cukrem pudrem i gotowe ! smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    allle bym zjadła!! Pychotka !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !