Sposób przygotowania

Cukinię kroimy na cienkie plastry i podsmażamy na patelni z rozgrzaną oliwą. Odsączamy ją na ręcznikach papierowych z tłuszczu.
Jajka gotujemy na twardo, kroimy w drobna kostkę. Kilka łodyżek szczypioru zostawiamy do zawiązania zawijasków, pozostały drobno siekamy. Pokrojone jaka łączymy ze szczypiorkiem, dodajemy majonez bądź oliwę, doprawiamy sola i pieprzem farsz.

Na każdym plasterku cukinii wykładamy farsz i zawijamy w roladkę i zawiązujemy szczypiorkiem.

Przed podaniem zapiekamy ok 20 minut w 200 stopniach w piekarniku

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !