Sposób przygotowania

*porzeczki umyć i dobrze zmiksować, wymieszać z cukrem
*galaretkę rozrobić w połowie ilości wody z opakowania (ok. szklanka)
*porzeczki smażyć na małym ogniu podlewać galaretką wg uznania ( ja nie zużyłam calej)i mieszać najlepiej drewnianą łyżką
* po ostygnieciu mus jest gęsty, ale galaretka nie wyczuwalna w konsystencji

Polecam do chleba, ciast, racuchów i cotam sobie wymyslicie.

Smacznego!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na zimowe wieczory do tostów dla mnie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    A ja uwielbiam czarną porzeczkę i wszystko, co można z niej przygotować.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    polecam też do smarowania wafla
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pychota nie tylko do smarowania wafla :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !