Sposób przygotowania

Z kwiatów usunęłam wszystko co zielone :) tak by zostały same żółte płatki. Położyłam na słońce na około 2 godziny (by pozbyć się robaków). Zagotowałam wodę z cukrem, dodałam cytryny pokrojone na kawałki i wrzuciłam kwiatki. Gotowałam przez około 20 minut. Gdy wywar ostygł wstawiłam do lodówki na jeden dzień. Potem przecedziłam przez sitko i ściereczkę. Zagotowałam i przelałam do czystych słoiczków.

Smacznego :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm ciekawe;)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !