Sposób przygotowania

Kawę rozpuszczalną wsypujemy do szklanki. Zalewamy 20 ml wrzątku. Następnie dolewamy zimnej wody i likier orzechowy. Następnie wkładamy lód na patyku do szklanki i odstawiamy do lodówki. Po około 20 minutach wyciągamy patyczek ze szklanki. Powstała nam wspaniała pianka z loda. Pycha.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    ja robię w wersji czekoladowej, dodaję kruszony lód i robię na gęsto- polecam też tą wersję
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    lubię taką kawkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !