Sposób przygotowania

MLEKO ZAGOTOWUJEMY. ODSTAWIAMY DO WYSTUDZENIA. ŻÓŁTKA UCIERAMY Z CUKREM UCIERAMY NA JEDNOLITĄ MASĘ DODAJĄC STOPNIOWO PRZESTUDZONE JESZCZE LEKKO CIEPŁE MLEKO. DOKŁADNIE MIESZAMY. DO WYMIESZANEJ MASY JAJECZNEJ DODAJEMY WÓDKĘ - WSZYSTKO DELIKATNIE MIESZAMY. GOTOWY LIKIER ROZLEWAMY W BUTELKI I ODSATWIĆ NA OKOŁO 2 - 3 MIESIĄCE.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Smaczny, dawno już nie robiłam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    podobno pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pyszny likier

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !