Sposób przygotowania

Truskawki myjemy i obieramy ze szypułek a następnie kroimy na pół wzdłuż. Czereśnie myjemy , drylujemy i wrzucamy do miski , dodajemy pokrojone truskawki . Pomarańcza obieramy ze skórki i kroimy na małe kawałki , dodajemy do miski wsypujemy 3 łyżki cukru , mieszamy , wszystko polewamy likierem wiśniowym . Mieszamy ponownie i chłodzimy w lodówce przez około godzinę . Wyjmujemy z lodówki podzielimy na talerzyki i dekorujemy np bitą śmietaną w sprayu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Wyśmienity deser.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ika1

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !