Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Szparagi myję i łamię zdrewniałe końcówki. Następnie kroję w plasterki pozostawiając w całości jedynie końce.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    oryginalny i apetyczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłam jeszcze takiej jajecznicy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłam jeszcze takiej jajecznicy
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Coś nowego i apetycznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pewnie smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wypasiona jajecznica :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !