Sposób przygotowania

Zagotować osłodzone mleko. Następnie wsypać kaszę jęczmienną, gotujemy na małym ogniu 10-13minut. Następnie pozostawiamy pod przykryciem na 10minut. Z truskawek pozbywamy się szypułek, dokładnie je myjemy i osuszamy z wody. Kaszę nakładamy do miseczek a na wierzch kładziemy pokrojone w plastry truskawki. Smacznego!;)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    szybko, smacznie i zdrowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mam ochotę :]
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo smacznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    z truskawkami nie jadłam - spróbuję
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Zosia1

    ciekawe składniki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    lubię tę kaszę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !