Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Zielone szparagi myję. Ułamuję zdrewniałe końcówki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam szparagi, a teraz aż żal ich nie jeść :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Szybko i smacznie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    takich jeszcze nie jadłem
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Prawdziwe niebo w gębie. Proste, a jakie smakowite.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    wyglądają na smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    K&J

    na prawde genialne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    na przystawkę polecam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    oj też robiłam wiosną szparagi, z szynką parmeńską się idealnie komponuje...ja dodatkowo przed opiekaniem smarowałam sosem miodowo-musztardowym z dodatkiem tymianku lub rozmarynu- smak obłędny, polecam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmm już sobie wyobrażam ten smak :)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetnie podane ,warto choć raz zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !