Sposób przygotowania

Margarynę wodę i cukier zagotować i odstawić do ostygnięcia. Do ostygniętej margaryny dodać mleko w proszku i rozmiksować po czym dodawać pokruszone herbatniki. Jeśli ktoś lubi można dodać różnego rodzaju bakalie: orzechy, rodzynki a także połamane biszkopty. Wszystko dokładnie wymieszać i przełożyć do foremki i wstawić do lodówki na 2 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    zawsze robiłam ciemny:) a raz łaciaty...częściowo biały :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo smaczne i pożywne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno smaczny;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Pyszny jest taki bloczek, ja zwykle robię bardzo niski i kroję w postaci batoników.
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !