Sposób przygotowania

Szparagi obrać,opłukać.Wrzucić do wrzątku i gotować przez około 15 minut.Po ugotowaniu odsączyć z wody.Przygotowane wyłożyć na blachę wyłożoną pergaminem.Do miseczki wlać oliwę z oliwek,dodać pieprz cytrynowy.Składniki wymieszać i polać szparagi.Po wierzchu posypać rozkruszonym suszonym estragonem(najlepsze są jednak świeże zioła) estragonem i startym zółtym serem.serem.Zapiekać w 190 stopniach przez około 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubię takie smaki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    ciekawe, wypróbuję:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Super, muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam szparagi.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !