Sposób przygotowania

Grzyby MUN zalać wrzątkiem i pozostawić na 20 minut.
Seler naciowy pokroić w plasterki, cebulę w piórka, marchew i seler naciowy w słupki.
Na rozgrzanym oleju podsmażyć cebulę i drobno posiekany czosnek. Dodać marchew, seler paprykę i podlać szklanką wody. Następnie dodać pokrojone grzyby i kiełki sojowe.
Do warzyw dodać sos sojowy, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajny dodatek do miesa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Zawsze dobrze smakują:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    muszą być pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie do obiadu, a właściwie częściej jadam je jako obiad :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobre danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha,bardzo lubię takie jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !