Składniki:
ocet ryżowy | 100 ml |
sól | 1,5 łyżeczki |
cukier | 2 łyżki |
ryż do sushi | 300 g |
ryż biały | 100 g |
kalarepka młoda | 1 |
ogórek | 1 |
sos sojowy | |
bryndza | |
wasabi | |
nori | 6 płatów |
sałata | kilka liści |
polędwica | 20 z miecznika |
ocet ryżowy | 100 ml |
sól | 1,5 łyżeczki |
cukier | 2 łyżki |
ryż do sushi | 300 g |
ryż biały | 100 g |
kalarepka młoda | 1 |
ogórek | 1 |
sos sojowy | |
bryndza | |
wasabi | |
nori | 6 płatów |
sałata | kilka liści |
polędwica | 20 z miecznika |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: