Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Bakłażana kroimy w plasterki i solimy. Pozostawiamy na min. 1 godzinę, aby puścił sok, a tym samym zyskał mniej gorzki smak. Następnie bakłażana podpiekamy na grillu i układamy w naczyniu żaroodpornym.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    uwielbiam grillowanego bakłażana, uwielbiam sos beszamelowy więc takie połaczenie to raj dla moich kubków smakowych!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    a ja jeszcze bakłażana nigdy nie kosztowałam :(
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    apetyczny !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !