Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Zaparzam bardzo mocną kawę i pozostawiam do ostygnięcia. Schłodzoną mieszam z likierem Amaretto w proporcji 1:1.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    Pięknie wygląda! Uwielbiam ten deser!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    tiramisu to jest to ;) Smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ale mam teraz smaka na ten deser...
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Mój ulubiony deser...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    super! :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super ciastko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rewelacyjny deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Uwielbiam tiramisu, Twoje wygląda niesamowicie apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super ciacho :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    na ostatnim zdjęciu widać herbatniki posypane kakao, czy one nie są zbyt twarde jako warstwa końcowa? czy może są czymś namoczone?
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    @Anonim: Na przedostatnim zdjęciu widać, że ostatnią warstwę stanowi krem, który przykrywa biszkopty (a nie herbatniki)i to on jest posypany kakao. Wszystkie ciastka są nasączone ponczem z kawy i amaretto.
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Czy tiramisu z tego przepisu jest sztywne czy płynące bo do tej pory za każdym razem wychodziło mi płynne i nie jest to zbyt fajne więc ? (nie robiłam jeszcze z tego przepisu)? ? ? ? ? ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !