Składniki:
filet pangi | 1 kg |
przecier pomidorowy | 200 gram |
ziele angielskie | 4 ziarna |
sól, pieprz do smaku | |
woda | 2 litry |
jajko | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
bulion | 1 kostka |
cebula | 1 szt |
filet pangi | 1 kg |
przecier pomidorowy | 200 gram |
ziele angielskie | 4 ziarna |
sól, pieprz do smaku | |
woda | 2 litry |
jajko | 1 szt |
ząbek czosnku | 2 szt |
bulion | 1 kostka |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: