Sposób przygotowania

Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach.. Dodać cukier i cynamon. Wymieszać.Wszystkie składniki kasza manna mąka pszenna proszek do pieczenia i cukier i podzielić na 3 części. do formy wysmarowanej masłem i posypanej bułką tartą, wsypać 1 cześć ciasta Kolejno wyłożyć połowę jabłek, drugą część sypkich składników, resztę jabłek i ostatnią część sypkich składników. Z góry pokryć równomiernie ciasto wiórkami z masła.Piec w nagrzanym piekarniku ok. - 60min. w temperaturze 180°C.

Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara35

    Uwielbiam takie ciacha :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super robiłam smakują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mmm z cynamonem :) uwielbiam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !