Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną przełożyć do małej miski, dodać dokładnie obraną i startą na średnich oczkach marchewkę, ogórka pokrojonego w cienkie małe plasterki lub wg. własnego uznania, przygotowane składniki doprawić do smaku pieprzem, najlepiej świeżo zmielonym, posypać suszonym koperkiem oraz całość wymieszać. Do surówki czasami dodaję białą część pora.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    Przepraszam za te komentarze ale strona się zawiesza i strasznie muli, pozdrawiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !