Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Przepiórcze jajka gotujemy na twardo- 4 minuty we wrzątku. Ogórka dokładnie myjemy, przecinamy na dwie części i jedną połówkę dodatkowo wzdłuż na pół. Z połówki ogórka wydrążamy miąższ i kroimy w cieniutkie plasterki- ja użyłam obieraczki do warzyw. Układamy na talerzu w formie okręgu. Na plastry ogórka kładziemy opłukany i osączony mix sałat,


Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    bardzo ładnie podane!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetnie sie prezentuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Wygląda jak prawdziwe gniazdko. Pięknie podane.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezłe posłanie :o) a wiesz może czy jajka bażancie nadają się do jedzenia czy tylko do inkubatora? :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pacpaw, szczerze to nie wiem, w życiu nie jadłam bażańcich jajek :P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    bardzo pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !