Przepis i sposób przygotowania na: Fantazja bez pieczenia
1.Jedną margarynę roztopić, dodać do niej czekolady z orzechami, miód i kakao. Gdy wszystko się stopi wrzucić pokruszone ciastka. Całość wyrobić na jednolitą masę i wyłożyć na blachę o wymiarach 35 cm x 25 cm. Odstawić do wystudzenia.
Masa:
1.Budyń i cukier rozrobić w mleku i ugotować. Następnie wystudzić. Jedną margarynę utrzeć. Galaretkę rozrobić w szklance gorącej wody i wystudzić.
2.Do utartej margaryny dodawać stopniowo zimny budyń ciągle ucierając. Do gotowego kremu dodać tężejącą galaretkę. Całość wymieszać.
3.Gotową masę wyłożyć na ciemne, wystudzone ciasto.
4.Całość przykryć herbatnikami i polać roztopioną czekoladą mleczną.
5.Wstawić do lodówki na 2 godziny.