Sposób przygotowania

Szczypiorek siekamy. Jajka gotujemy na twardo 8 minut od zgotowania, studzimy. Do miski przekładamy obrane i przekrojone na pół jajka, aby się je łatwiej rozdrabniało, dodajemy całe opakowanie chrzanu ze słoika,posiekany szczypiorek i doprawiamy sola i pieprzem wg uznania Całość miksujemy za pomocą blendera. Masę przekładamy do szprycy. Zwijamy 9 plastrów szynki gotowanej w rożki i napełniamy masą. Na talerzu układamy roszponkę, rożki szynki z masą jajeczno-chrzanową i dekorujemy pokrojonymi pomidorkami koktajlowymi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    smacznie wyglądają :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    piękny sposób podania
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super przekąska na zimno
  • 0
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    na pewno skorzystam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe nadzienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ładnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    na pewno pysznie smakują
  • 0
    ania
    Opublikowano

    anka1988

    efektownie prezentują się na stole. Nadzienie super.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !