Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Nastawić bulion warzywny i utrzymywać w stanie wrzenia.
Szparagi obrać i pokroić na mniejsze kawałki.Rozgrzać na głębokiej patelni oliwę z masłem i dodać drobniutko pokrojoną cebulką , lekko poddusić, a następnie dodać szparagi. Zalać niewielką ilością bulionu i dusić ok. 5 min .do odparowania płynu.Lekko podgotowane szparagi wyjąć na chwilę do osobnego naczynia.


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    trzeba wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    apetycznie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    znakomity pomysł na wykorzystanie szparagów.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !