Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso umyć, osuszyć. Czosnek obrać i pokroić na mniejsze kawałki. W mięsie zrobić głębsze dziurki i wtykać w nie czosnek.


Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Mniam! Pycha mięsko.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    też nadziewam mięso czosnkiem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    uwielbiam karkóweczkę;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszne mięsko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !