Sposób przygotowania

Podgrzybki wyciągamy z zamrażarki, aby "odtajały". Po 10 minutach obieramy cebulę, kroimy w średnią kostkę i przesmażamy na rozgrzanym maśle. Gdy się zeszkli, dodajemy podgrzybki, mieszamy, przykrywamy pokrywką i dusimy na wolnym ogniu około 10 minut. Po tym czasie zdejmujemy pokrywkę i smażymy grzybki do czasu aż woda odparuje. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w tym roku było u mnie z grzybkami krucho, ale z tym mrożenie w tłuste lata wykorzystam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie grzybki, szkoda tylko że w mojej zamrażarce już dawno ich brakło
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    superr
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    pyyyychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !