Sposób przygotowania

Szafran rozgnieść w moździerzu,następnie wymieszać z naturalnym jogurtem.Wymieszane składniki przelać po 2 stołowe łyżki do pucharków.Dodać po 3 garście umytych jagód,następnie wypełnić pucharki pozostałym jogurtem.Po wierzchu posypać kolorową posypką.Deser najlepiej smakuje schłodzony w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznosc
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    świetny. szybki i smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !