Sposób przygotowania

Masło lub margarynę rozpuścić. Białka ubić z cukrem, dodawać mąki wymieszaną z kakaem i proszkiem do pieczenia, wlewać pomału tłuszcz. Dodać pokrojone daktyle, ananasy i orzechy. Dobrze wymieszać, piec 45 min w temp. 170-180'C

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zupełnie coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    ale rarytas
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aneta17

    Robiłam dziś bo zostały mi białka z pączków i smaczne bardzo ale zamiast ananasa dodałam żurawine i wyszlo rewelacyjnie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !