Sposób przygotowania

Przygotowanie: Buraki umyć i ugotować.Następnie już po ugotowaniu należy je ostudzić i obrać ze skóry. Do wymytej miseczki wrzucamy mrożone truskawki, pokrojony ser mozarella. Ostygnięte buraki krajamy drobniutko w kosteczkę i dorzucamy do miseczki.Na sam koniec dodajemy według kolejności 4 łyżki jogurtu naturalnego 2 % mp.firmy włoszczowa, 2 łyżki octu balsamicznego.Na sam koniec całość posypujemy łyżką cukru brązowego.Wszystko bardzo dokładnie mieszamy.Podajemy na chłodno.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna, tylko taką robić.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !