Sposób przygotowania

1. Z kromek chleba odciąć skórkę, kromki porwać na kawałki, włożyć do malaksera. Dodać jajko, suszone pomidory i oliwki. Całość zmiksować na grudkowatą masę.
Sznycle cienko rozbić, posypać lekko solą i posmarować zmiksowaną masą. Zwinąć w roladki, związać sznurkiem lub spiąć wykałaczkami.
2. Do rondla wlać krojone pomidory w zalewie, dodać kapary i przyprawy, doprowadzić do wrzenia. Włożyć roladki, zmniejszyć ogień i gotować przez 15 minut.
3. Podawać na ciepło z białym pieczywem lub ryżem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wyglądają niezwykle apetycznie :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wyglądają bardzo, ale to bardzo zapetycznie:):)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    prześliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepysznie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wyglądają przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    aż się głodna zrobiłam:)))Bardzo tu smacznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    pieknie wygladaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    mniam ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !