Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso pokroić w dużą kostkę.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż się zachciało zjeść...
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szaszłyki się dosmażyły? nie trzeba dopiekać w piekarniku? świetny pomysł takie szaszłyki na przedwiośniu :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Nie dopiekałam szaszłyków w piekarniku. Mięso pokroiłam w niezbyt dużą kostkę i często odwracałam na patelni, żeby się nie przypaliły, tylko ładnie zrumieniły.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !