Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Makrelę pozbawiamy skóry i ości. Mielimy w maszynce do mięsa.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    fajny pomysł do kanapek
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ale pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    lubię taką pastę
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealna do pieczywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię taką pastę na chlebek.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !