Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Dokładnie umyte i osuszone płaty ryby nasmarować z obu stron oliwą ,posolić, doprawić pieprzem
i umieścić w żaroodpornym naczyniu. Skropić pozostałą oliwą ,dodać czosnek, papryczkę, posypać szczypiorkiem,obłożyć pokrojonymi oliwkami i kaparami.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie dorsz jest w smacznych dodatkach...
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    super taki dorszyk
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wygląda wspaniale
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wyśmienicie wygląda i pewnie jeszcze lepiej smakuje!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !