Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Białka oddzielić od żółtek i ubić je z cukrem waniliowym na sztywną pianę. W czasie ubijania dodawać stopniowo cukier kryształ i ubijać dalej. Wyłączyć mikser. Dodać żółtka, obie mąki i wymieszać delikatnie łyżką. Gdy składniki ładnie się połączą połowę wylać do formy i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 30 minut.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też taki robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !