Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Pączki pokroić w plastry i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Robiłam kiedyś pudding chlebowy i był niesamowicie smaczny. Muszę raz zrobić tak jak Ty z pączków.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bozena4

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe,takiej potrawy nigdy nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo mnie to zaintrygowało i zachęciło do spróbowania ... jutro na niedzielny podwieczorek będzie jak znalazł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pomysłowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pomysłowe
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super pomysł zwłaszcza na odświeżenie pączków
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    safcia

    ale świetny a ja oddajępsu .... teraz to sie tylko obliże na mysl o paczakch
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    ale fajny pomysł, nigdy jeszcze o tym nie słyszałam! Trzeba będzie spróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    Coś nowego, ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacyjny pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !