Sposób przygotowania

Ciasto francuskie wyciągamy z lodówki i lekko rozwałkowujemy . Tniemy go na równe kwadraty . Śliwki myjemy wyciągamy pestki i kroimy w ćwiarteczki .Na kazdy kawałek ciasta dajemy troszkę cukru na cukier dajemy śliwke i zwijamy w ciastko . Pieczemy 15 min w 200 stopniach .Jak wystygną pudrujemy

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    szybkie, smaczne i efektowne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tez dziś piekłam :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    często robię
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam francuskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    piękne są;))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !