Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Krok 1

Mięso mielimy w maszynce z dużymi oczkami. Wkładamy wszystko do czystej miednicy i dodajemy wszystkie przyprawy ( czosnek przeciskamy przez praskę). Następnie wyrabiamy mięso ręcznie do czasu aż ładnie zacznie odchodzić od palców. Tak wymieszaną masę odstawiamy na 12 godzin w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    lubie taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taka kiełbasa to rarytas...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    dlaczego ja nie mam jeszcze wędzarni ? :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    ja tez nie mam, ale poki co kupuję kielbasę wiejską od h. kani która wg mnie najbardziej przypomina smak tych domowych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !