Sposób przygotowania

Udka z kurczaka podzielić na podudzia i pałki. Rozłożyć na blasze. Chorizo pokroić na plasterki, poukładać między kurczakiem. Ziemniaki i cebulę pokroić na ćwiartki, poukładać je pomiędzy kawałkami kurczaka. Skórkę z pomarańczy zetrzeć na tarce posypać nią danie. Na koniec całość posypać majerankiem. Piec ok. 1,5 godziny w temperaturze 220 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !