Sposób przygotowania

Jaja wbić do miski roztrzepać z dodatkiem soli oraz posiekanym szczypiorkiem, następnie na patelni rozgrzać olej podsmażyć pokrojone plastry kiełbasy oraz obraną i pokrojoną na drobno cebulę, wlać masę jajeczną, smażyć od czasu do czasu mieszając aż do uzyskania puszystej masy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    poysłowo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Łatwe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię jajecznicę pod każdą postacią
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja tez lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !