Sposób przygotowania

Pier? z kurczaka podzieli? na pó?, oczy?ci?, op?uka? i osuszy?. Ka?d? po?ówk? przykry? foli? fileta rozbi? t?uczkiem na cienkiego kotleta, uwa?a? aby si? nie przerwa?o. Doprawiamy sol?, pieprzem, papryk? i chilli, odstawiamy.
Na patelni rozgrzewamy mas?o, wrzucamy szpinak i dusimy do odparowania wody. Nast?pnie dodajemy rozgnieciony z?bek czosnku i pokruszon? fet?. Wszystko razem mieszamy do rozpuszczenia fety. Nast?pnie dodajemy ?mietan? i jeszcze chwil? dusimy. Na rozbite mi?so nak?adamy farsz, i zawijamy w roladki. Aby roladki si? nie rozwala?y spi?? je wyka?aczkami a nast?pnie owin?? nitk?.
Na patelni rozgrzewamy olej i sma?ymy roladki na rumiano kilka minut z ka?dej strony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    zrobi?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawie się prezentuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawie się prezentuje!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !