Sposób przygotowania

Oddzieli? bia?ka od ?ó?tek. Bia?ka ubi? na sztywno. Doda? ?ó?tka, m?k?, mleko, olej, cukier i szczypt? soli. Wszystko dobrze zmiksowa?. Na rozgrzanej patelni sma?y? cienkie nale?niki.
Podawa? z d?emem, twarogiem lub owocami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    najlepsze z twarogiem
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    albo ze ?wie?ymi owocami
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    z truskawkami :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    jola1508

    z pieczarkami pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !