Sposób przygotowania

Bia?ka ubijamy z 20 dag cukru oraz cukrem wanilinowym. Dodajemy ?ó?tka, obie m?ki, proszek do pieczenia. Ciasto przek?adamy do formy, pieczemy 30 minut w 200 stopniach. Ciasto przekrawamy na 3 cz??ci. Czere?nie drylujemy i gotujemy w soku z lask? cynamonu. Dodajemy 5 dag cukru. Zag?szczamy m?k? ziemniaczan?. Powsta?? czere?niow? mas? smarujemy blat. Przykrywamy drugim blatem. Do kawy dodajemy namoczon? ?elatyn?, 5 dag cukru. Przestudzon? ??czymy z ubit? ?mietan? (30 dag). Smarujemy kolejny blat i przykrywamy trzecim . Dekorujemy bit? ?mietan?, czere?niami, posypujemy wiórkami czekoladowymi, kakaem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest suuuper

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !