Sposób przygotowania

Schab po umyciu i osuszeniu natrze? przyprawami, a nast?pnie ponak?uwa? go?dzikami. Na dnie naczynia ?aroodpornego wla? olej, a nast?pnie umie?ci? mi?so. Piec w piekarniku w temperaturze 220 stopni przez 80 minut. Na 15 minut przed ko?cem pieczenia doda? ananasy.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    smacznie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anula250

    Super mięsko :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super aromatyczny
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ale on musipachnieć
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    naprawdę coś smacznego...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiego schabu jeszcze nie jadłam.....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    muszę kiedyś wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetnie przyprawiony schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super mięsko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    aromatyczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    idealny na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !