Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do rondelka wlewamy wodę, wsypujemy równomiernie cukier. Ustawiamy rondelek na średnim ogniu i gotujemy nie mieszając aż cukier zamieni się w syrop. Gotujemy na wolnym ogniu do odparowania wody a z syropu powstanie złocisty karmel.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pysznie wygląda!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Musi być pyszna !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jest pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jeśli to smakuje tak jak wygląda to nie mam pytań
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Tarta Tatin jest pyszna!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !