Sposób przygotowania

1. Ze składników utrzeć gładkie, jednolite ciasto. Ciasto przelać do natłuszczonej tortownicy o średnicy 24cm. Brzoskwinie pokroić w plasterki, ułożyć na cieście.
2. Kruszonka: Margarynę rozpuścić. Sypkie produkty wymieszać, powoli wlewać gorącą margarynę. wyrobić ciasto, pokruszyć na owoce. Piec ok. godz. w temp. 180st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    senninha

    a? zapachnia?o!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękny, aż przywołuje uśmiech na twarzy
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    wygląda kusząco :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    czekoladki kołacz śliczny ,żółciuteńki , apetyczny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    jejku jakie to ciasto jest piękne !!!!!!!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda apetycznie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie wygląda, a kołacza z brzoskwiniami jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super deserek :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !